Vi lanserer SaxoTraderGO – verdens mest intuitive multiprodukt-handelsplattform.
En ny måte å handle på – smartere, enklere og raskere. Nå kan du lett administrere hele porteføljen din på en hvilken som helst enhet fra én konto. SE VIDEOEN ›
Kjære $Fullname$

SaxoTraderGO er vår nye og innovative plattform som gir utallige muligheter med null kompleksitet. Nå kan du se markedskursen på mer enn 30 000 finansielle instrumenter, både valuta, CFD-er, futures, opsjoner og aksjer – hvor som helst, når som helst og på en hvilken som helst enhet.
Smartere teknologi

Den fullt ut skalerbare plattformen sender deg bekreftelse på handelen umiddelbart, så du kan overvåke, redigere og utføre på farten.

Finn ut mer ›
Enklere tilgang

Hold deg oppdatert på handelen med enkel tilgang fra alle enheter (iOS, Android og Internett). Og med SaxoTraderGO-appen for iOS og Android får du enda flere muligheter.

Finn ut mer ›
Raskere ordreutføring

Koble til kontoen din hurtig og sikkert med en raskere, lettere plattform som gir rask ordreutføring hvor som helst i verden. Du kan handle når som helst og hvor som helst.

Finn ut mer ›
Prøv SaxoTraderGO nå.
LOGG PÅ HER.
Handel med finansielle produkter medfører risiko og er muligvis ikke egnet til deg. Sørg for at du fullt ut forstår disse risikoer før du handler.