Esittelyssä SaxoTraderGO – maailman intuitiivisin usean omaisuuslajin kaupankäyntialusta.
Uusi tapa tehdä kauppoja – fiksummin, helpommin ja nopeammin Voit nyt hallinnoida salkkuasi helposti millä tahansa laitteella, yhdeltä tililtä. KATSO VIDEO ›
Hyvä $Fullname$

SaxoTraderGO on uusi ja innovatiivinen alustamme, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia äärimmäisen yksinkertaisella tavalla. Voit nyt tarkastella yli 30.000 instrumentin, kuten valuuttojen, CFD-sijoitusten, futuurien, optioiden ja osakkeiden markkinahintoja – missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella.
Älykkäämpää teknologiaa

Sisällytä ohjelmistoon sinulle tärkeimmät asiat täysin skaalautuvalla alustalla, joka lähettää sinulle kaupanvahvistukset välittömästi. Näin voit seurata, muokata ja vahvistaa tapahtumia myös liikkeellä ollessasi.

Lue lisää ›
Helpompi käyttää

Pysy ajan tasalla kaupankäynnistäsi sovelluksella, jota on helppo käyttää kaikilla laitteilla (iOS, Android ja verkko). SaxoTraderGO:n iOS- ja Android -sovellus tarjoaa sinulle myös entistä enemmän mahdollisuuksia.

Lue lisää ›
Nopeammin toteutettuja kauppoja

Luo yhteys tilillesi nopeasti ja turvallisesti nopeammalla, kevyemmällä alustalla, jolla toteutat kaupat viivytyksettä missä tahansa maailmassa ja nauti täysin ajasta ja paikasta riippumattomasta kaupankäynnistä.

Lue lisää ›
Kokeile SaxoTraderGo -ohjelmistoa nyt.
KIRJAUDU TÄSTÄ.
Kaupankäyntiin finanssi-instrumenteilla sisältyy riskejä ja tämän vuoksi ne eivät sovi kaikille. Varmista aina, että ymmärrät sijoituksiin liittyvät riskit ennen kaupankäynnin aloittamista.